Брейди Ткачак реализира второто си  попадение в мача 18 секунди

...
Брейди Ткачак реализира второто си  попадение в мача 18 секунди
Коментари Харесай

С гол 18 секунди преди края на продължението Отава победи Ню Йорк Рейнджърс

Брейди Ткачак осъществя второто си  попадение в мача 18 секунди преди края на продължението и със стотния гол в кариерата си в Националната хокейна лига донесе успеха на Отава с 3:2 над домакина Ню Йорк Рейнджърс 
23-годишният Ткачак, който изигра мач мач номер 300 в шампионата,  изравни 49 секунди преди финалната сирена на постоянното време, а преди този момент асистира за попадението на Тим Щюрцле. 

Вратарят Кам Талбот отрази 25 удара.
 Витали Кварцов и Мика Зибанеджад на  два пъти даваха задатък на домакините, само че те в последна сметка позволиха поврат. 

Игор Шестьоркин избави 34 удара, само че и това не беше задоволително. 



Кевин Ланкинен записа  рекордните в кариерата си 48 спасявания в един мач и оказа помощ за триумфа на Нешвил с 4:1 в залата на Ню  Йорк Райнджърс. 
Мат Дюшен се отхвърли с гол и две асистенции, а Филип Форсберг и Роман Йоши прибавиха по попадение и асистенция за третата поредна победа на отбора.  
Матю Барал беше прецизен за домакините, а Иля Сорокин избави 19 изстрела.



Патрик Лаине се завърна на леда след седем пропуснати срещи поради травма на глезена и се разписа два пъти, а Уинипег надви над домакина Кълъмбъс с 4:1. 
Джони Годро изпъкна с три асистенции, а стражът Йоонас Корписало блокира 37 удара за гостите,  които прекъснаха серия от четири следващи загуби. Ерик Гудбрансон и Густав Никвист също се разписаха.
Пиер-Люк Дюбоа вкара за Кълъмбъс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР